8. apr. 2016

Glutenfri Vaniljemuffins




Oppskrift:
150 g Smør 
3 dl sukker
3 store egg
1 ss vaniljepasta/eller frøene fra en vaniljestang
300 g Semper white mix  (glutenfri mix)
3 dl kremfløte


Visp sammen romtemperert smør og sukker.
Tilsette 3 egg , et av gangen og visp godt inn.
Deretter tilsettes vaniljepasta og 
til slutt 3 dl kremfløte og semper mix vekselsvis

Visp godt sammen.

Bruk en iskremskje og fyll muffinsformer 3/4 fulle.
Stek i 20 min på 180 grader.



Bruk gjerne en muffinsform av metall til å sette papirformene i.Da holder de fasongen bedre.

Så er det bare avkjøle litt og nyte 

Muffinsformene jeg brukte i dag er kjøpt hos Lagerhaus på CC stadion Hamar.






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentarer og Innspill mottas med gjerne :)